Poziv mladim osobama sa područja Općine Živinice

Načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković upriličit će sastanak sa mladim osobama sa područja Općine Živinice, a osnovni cilj sastanka će biti formiranje Savjeta mladih Općinskog načelnika.


Opširnije...

Prestanak epizode uzbune na području Općine Živinice

U skladu sa Planom interventnih mjera u slučajevima izuzetne zagađenosti zraka Ministrastvo prostornog uređenja i zaštite okolice je, zbog uspostave trenda opadanja koncetracije zagađujućih materija u prethodna 24 sata, na...


Opširnije...

Općinski načelnik održao sastanak sa predstavnicima Udruženja proizvođača malina „Berry“ Živinice

Načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković održao je sastanak sa predstavnicima Udruženja proizvođača malina „Berry“ Živinice.


Opširnije...

Konačna rang lista prijavljenih nezaposlenih osoba za stručno osposobljavanje

Komisija za provođenje postupka i odabir kandidata za stručno osposobljavanje objavljuje Konačnu rang listu prijavljenih nezaposlenih osoba, VSS i SSS - IV stepena , za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog...


Opširnije...

Obilazak Mjesnih zajednica Općine Živinice

Obavještavaju se građani Općine Živinice da će načelnik Općine Samir Kamenjaković upriličiti obilazak mjesnih zajednica u periodu od srijede do petka (od 16. do 18. novembra 2016.), u terminima od...


Opširnije...

Termini za razgovor sa Općinskim načelnikom Samirom Kamenjakovićem

Obavještavaju se građani Općine Živinice da ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 06:00 do 08:00 sati mogu doći na razgovor sa načelnikom Općine Živinice Samirom Kamenjakovićem.


Opširnije...

USPOSTAVLJEN SMS CENTAR

U nedjelju, 02. oktobra u Bosni i Hercegovini će biti održani Lokalni izbori.Centralna izborna komisija BiH poziva birače da prije dana izbora provjere lokaciju svog biračkog mjesta.


Opširnije...

Počela rekonstrukcija raskrsnice u Živinicama

Uvođenjem u posao izvođača radova jučer je počela rekonstrukcija raskrsnice u dijelu Druge ulice regionalnog puta R455-a “Poljice - Živinice - Zelenika” u Živinicama.


Opširnije...

Realizacija Projekta registracije nekretnina

U svrhu pružanja podrške razvoju održivog sistema registracije nekretnina sa usaglašenim evidencijama katastra i zemljišne knjige u Federaciji BiH, Općinski načelnik Asim Aljić je polovinom prošle godine potpisao sporazum o...


Opširnije...

Čestitka za Bajram

Čestitku u povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama građanima Općine Živinice i BiH islamske vjeroispovijesti uputio je Općinski načelnik Asim Aljić.


Opširnije...

Potpisani ugovori za nove projekte u M-zoni Fondacije Mozaik

Jučer su u zgradi Općine Živinice potpisani ugovori između grupe mladih ljudi iz Živinica i Fondacije Mozaik, koji su u saradnji sa Općinom Živinice obezbjedili finansijska sredstva za realizaciju tri...


Opširnije...

Potpisani ugovori sa 67 novih stipendista

Općinski načelnik Asim Aljić i komisija za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima dodiplomskog studija upriličili su jučer svečano potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija za akademsku 2015./2016. godinu.


Opširnije...
123456789101112

POZIV DIJASPORI

Pozivamo Vas da se registrujete u bazu podataka dijaspore Općine Živinice...

REGISTRACIJA

image content caption module

katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Poziv mladim osobama sa područja Općine Živinice

InfoMladiZaMladePlakatNačelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković upriličit će sastanak sa mladim osobama sa područja Općine Živinice, a osnovni cilj sastanka će biti formiranje Savjeta mladih Općinskog načelnika. Read more...

Prestanak epizode uzbune na području Općine Živinice

obavjestenjaU skladu sa Planom interventnih mjera u slučajevima izuzetne zagađenosti zraka Ministrastvo prostornog uređenja i zaštite okolice je, zbog uspostave trenda opadanja koncetracije zagađujućih materija u prethodna 24 sata, na osnovu rezultata sa mjerne stanice u Živinicama i prestanka stabilne meterološke situacije, proglasilo prestanak epizode uzbune na području Općine Živinice. Read more...

Općinski načelnik održao sastanak sa predstavnicima Udruženja proizvođača malina „Berry“ Živinice

02022017 1Načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković održao je sastanak sa predstavnicima Udruženja proizvođača malina „Berry“ Živinice.

Read more...

Konačna rang lista prijavljenih nezaposlenih osoba za stručno osposobljavanje

KONACNA RANG LISTAKomisija za provođenje postupka i odabir kandidata za stručno osposobljavanje objavljuje Konačnu rang listu prijavljenih nezaposlenih osoba, VSS i SSS - IV stepena , za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa.

Read more...

Obilazak Mjesnih zajednica Općine Živinice

obavjestenjaObavještavaju se građani Općine Živinice da će načelnik Općine Samir Kamenjaković upriličiti obilazak mjesnih zajednica u periodu od srijede do petka (od 16. do 18. novembra 2016.), u terminima od 15:30 do 21:30 sati, gdje će se susresti sa predsjednicima i članovima Savjeta MZ.

Read more...

Termini za razgovor sa Općinskim načelnikom Samirom Kamenjakovićem

obavjestenjaObavještavaju se građani Općine Živinice da ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 06:00 do 08:00 sati mogu doći na razgovor sa načelnikom Općine Živinice Samirom Kamenjakovićem.

Read more...

USPOSTAVLJEN SMS CENTAR

izboriU nedjelju, 02. oktobra u Bosni i Hercegovini će biti održani Lokalni izbori.
Centralna izborna komisija BiH poziva birače da prije dana izbora provjere lokaciju svog biračkog mjesta. Read more...

Municipal Mayor

Samir Kamenjakovic

Samir Kamenjaković

PHOTO GALLERY

Users info

Online users

We have 16 guests and no members online

Statistcs

  • Visitors : 5
  • Articles : 878
  • Web Links : 1
  • Articles View Hits : 1680161

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.