katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Čestitka povodom Vaskrsa

slika Vaskrs 2016Općinski načelnik Asim Aljić uputio je čestitku u povodu nastupajućeg velikog pravoslavnog praznika Vaskrsa, u kojoj stoji: "Svim građanima pravoslavne vjeroispovjesti upućujem najiskrenije čestitke povodom predstojećeg praznika Vaskrsa, sa željom da ovaj najradosniji hrišćanski praznik provedete u zdravlju, miru i sreći.

Read more...

Čestitka za 1. maj – Međunarodni praznik rada

sretan-praznik-radaPovodom 1. maja - Međunarodnog praznika rada Općinski načelnik Asim Aljić uputio je čestitku u kojoj stoji: 

"Povodu 1. maja - Međunarodnog praznika rada građanima Općine Živinice i Bosne i Hercegovine upućujem iskrene čestitke. Read more...

Načelnik Asim Aljić upriličio prijem za organizaciju “Bosnian Task Group” iz Holandije

25.04.2016 1Načelnik Općine Živinice Asim Aljić upriličio je jučer prijem za predstavnike organizacije “Bosnian Task Group” iz Holandije, koji su po prvi put došli sa mladim ljudima iz njihove zajednice jer su željeli posjetiti BiH, odnosno vidjeti način života ljudi koji ovdje žive.

Read more...

Izmjene i dopune Regulacionog plana “Jezero II” Živinice

zgrade opcineOpćinsko vijeće Živinice je, na sjednici održanoj 30.03.2016. godine, usvojilo izmjene i dopune Regulacionog plana “Jezero II” Živinice.

Plan sadrži analitičko-tekstualnu dokumentaciju koju možete pogledati u Službenom glasniku Općine Živinice broj: 7/16 i grafički dio na sljedećem linku: Read more...

Predstavnici Misije OSCE-a u BiH posjetili načelnika Općine Živinice

osce sastanak 1Šef Sekcije za politiku i planiranje u Misiji OSCE-a u BiH Joeri Maas sa saradnicima iz regionalnog ureda bio je u posjeti kod načelnika Općine Živinice Asima Aljića. Tema sastanka sa Općinskim načelnikom bila je informativnog karatera kako bi se upoznali sa trenutnim stanjem u Općini Živinice.

Read more...

Municipal Mayor

Asim Aljić, v.d.

Asim Aljić

PHOTO GALLERY

Users info

Online users

We have 12 guests and no members online

Statistcs

  • Visitors : 4
  • Articles : 626
  • Web Links : 1
  • Articles View Hits : 970181