katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

ČESTITKA ZA RAMAZANSKI BAJRAM

ramazanski bajram 2014Povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama Općinski načelnik Hasan Muratović uputio je čestitku građanima Općine Živinice islamske vjeroispovijesti, u kojoj stoji:

Read more...

Potpisan sporazum za sanaciju šteta prouzrokovanih poplavama i klizištima

sporazum pomoc ftzDanas su Općinski načelnik Hasan Muratović i menadžer Fondacije tuzlanske zajednice Emir Bašić potpisali Sporazum o saradnji na realizaciji Programa podrške za sanaciju šteta prouzrokovanih poplavama i klizištima na području Općine Živinice. Sporazum je potpisan u cilju pružanja finansijske pomoći u zbrinjavanju ugroženih porodica te revitalizaciji individualnih, društvenih i privrednih objekata u najugroženijim naseljima.

Read more...

Sredstva prikupljena na humanitarni račun Općine Živinice

obavjestenjaU vezi sa situacijom nastalom zbog vremenskih nepogoda u BiH, u maju mjesecu tekuće godine otvoreni su humanitarni telefoni za pomoc ugroženom stanovništvu Općine Živinice.

Stanje na tim računima možete pogledati na sljedećem linku:

PREGLED UPLATA NA HUMANITARNI RAČUN

Read more...

Objavljen Javni konkurs za grant sredstva u 2014. godini

federalno ministarstvo rpoFederalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisalo je Javni konkurs za odabir korisnika grant sredstava Tekućih transfera. Predmet Javnog konkursa je prikupljanje prijava za odabir korisnika grant sredstava Tekućih transfera, utvrđenih u razdjelu 50. Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2014. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta, za 13 projekata: Read more...

Potpisani ugovori za realizaciju četri nova projekta

fondacija tz 2014 1U prostorijama Općine Živinice jučer je upriličeno svečano potpisivanje ugovora i uručivanje čekova predstavnicima neformalnih grupa za četri odobrena projekta od strane odbora Omladinske banke Živinice. Na adresu Omladinske banke je stiglo 7 aplikacija, od toga su 4 aplikacije dobile podršku Omladinske banke Živinice, sufinansirane od Općine Živinice.

Read more...

Municipal Mayor

PHOTO GALLERY

Users info

Online users

We have 16 guests and no members online

Statistcs

  • Visitors : 3
  • Articles : 278
  • Web Links : 1
  • Articles View Hits : 248054