katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Javni oglas za imenovanje članova Općinske izborne Komisije Živinice

konkursNa osnovu Izbornog zakona, Uputstva o utvrđivanju kvalifikacija, broja i imenovanju članova Izborne komisije osnovne izborne jedinice u Bosni i Hercegovini i Statuta Općine Živinice Općinsko vijeće Živinice raspisuje Javni oglas za imenovanje članova Općinske izborne Komisije Živinice. Javni oglas je raspisan za imenovanje predsjednika i 3 člana Općinske izborne komisije Živinice. Read more...

Radna posjeta Ministra unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Općini Živinice

31.07.2015 1Načelnik Općine Živinice Asim Aljić danas je u svom kabinetu primio u radnu posjetu Ministra unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Huseina Topčagića i v.d. policijskog komesara Omera Halilčevića. Na sastnaku se razgovaralo o opštim temama i saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova i PU Živinice sa lokalnim vlastima, u cilju stvaranja još bolje saradnje, a kako bi bila povećana sigurnost građana na području Općine Živinice.

Read more...

Javni poziv za obavljanje volonterskog rada

javni-pozivPozivaju se nezaposlene osobe visoke i srednje stručne spreme, IV stepena, evidentirane kod JU Zavod za zapošljavanje Tuzlanskog kantona–Biro Živinice, koje nemaju položen stručni ispit, da se prijave za obavljanje volonterskog rada u pravnim subjektima sa područja Općine Živinice radi sticanja uslova za polaganje stručnog ispita u struci. Read more...

Održan radni sastanak u okviru projekta Toplifikacija Živinica

27.07.2015 1U Termoelektrani Tuzla danas je održan radni sastanak kojem su prisustvovali Načelnik Općine ŽIivinice Asim, Aljić, direktor TE „Tuzla“ Izet Džananović i rukovodilac Sektora za razvoj i investicije u TE Tuzla Bajazit Jašarević. Tema sastanka je bila nastavak provođenja aktivnosti u okviru projekta Toplifikacija Općine Živinice.

Read more...

Saopćenje za javnost povodom napada na Hrvatsku zastavu i imovinu

obavjestenjaNačelnik Općine Živinice oglasilo se saopćenjem povodom nemilih događaja koji su se desili proteklih nekoliko dana na području Općine Živinice u kojem najoštrije osuđuje napad na Hrvatsku zastavu i imovinu, pozvavši policiju da hitno poduzmu mjere koje im zakon stavlja na raspolaganje prema počiniocima ovih događaja.

Read more...

Municipal Mayor

Asim Aljić, v.d.

Asim Aljić

PHOTO GALLERY

Users info

Online users

We have 28 guests and no members online

Statistcs

  • Visitors : 4
  • Articles : 446
  • Web Links : 1
  • Articles View Hits : 564086