projekti-1

Info centar za mlade

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
INFORMACIJA
vijesti, oglasi, konkursi...
EDUKACIJA
trening, projekti, radionice...
ZAPOŠLJAVANJE
usluge, savjeti, pomoć, CV...
DOKUMENTI
zakon o mladima

savjet3

sms-provjera

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

Čestitka u povodu nastupajućeg mjeseca Ramazana

9039fdac9d0086ace6964237e3bc6788 LU povodu nastupajućeg mubarek mjeseca Ramazana, Općinski načelnik Samir Kamenjaković uputio je čestitku svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti u Općini Živinice, BiH i u dijaspori , u kojoj stoji:

Opširnije...

Pionirke i kadetkinje ŽRK Živinice prvaci TK

23052017 1Općinski načelnik Samir Kamenjaković upriličio je sastanak za predstavnike uprave Ženskog rukometnog kluba Živinice nakon postignutog uspjeha na završnom kolu takmičenja osnovnih i srednjih škola.

Opširnije...

Počela rekonstrukcija raskrsnice “Križaljka”

23052017 0Radovi na rekonstrukciji raskrsnice “Križaljka” u Mjesnoj zajednici Rudar, na magistralnom putu M - 18, počela je u ponedjeljak ove sedmice.

Opširnije...

Obavještenje učenicima iz reda boračke populacije

obavjestenje Služba za boračko - invalidsku zaštitu i raseljene osobe Općine Živinice upućuje obavještenje učenicima iz reda boračke populacije koji imaju prebivalište / boravište na području Općine Živinice, a kojima je dodijeljena stipendija za školsku 2016./2017. godinu da će se potpisivanje ugovora o dodjeli stipendije između Ministarstva za boračka pitanja Tuzlanskog kantona i korisnika stipendije obaviti od 22.05.2017. godine, zaključno do dana 12.06.2017. godine u vremenu od 11,00 do 15,00 sati u prostorijama Službe za boračko - invalidsku zaštitu i raseljene osobe Općine Živinice, kancelarija br.1. Opširnije...

Konkurs za dodjelu općinskih priznanja i nagrada u povodu Dana Općine Živinice

konkursKomisija za odlikovanja i priznanja Općinskog vijeća Živinice raspisala je Konkurs za dodjelu općinskih priznanja i nagrada u povodu 19. juna – Dana Općine Živinice. Za značajan doprinos u razvoju Općine u raznim oblastima društvenog života i rada zaslužnim pojedincima i organizacijama dodjeljivat će se sljedeće nagrade i priznanja: Opširnije...

Rukometni klub “Konjuh” - Liga 4 za prvaka BiH

19052017 10Rukometni klub “Konjuh” po završetku redovne Premijer muške rukometne lige BiH zauzeo je treće mjesto, čime je izborio plasman u “Ligu 4” za prvaka BiH. Obzirom da ulazak u “Ligu 4” znači šest izuzetno jakih utkamica u Živinicama i na gostovanju Općinski načelik Samir Kamenjaković je dao punu podršku Rukometnom klubu “Konjuh” kako bi imali uslove da se ravnopravno bore sa konkurentnim klubovima.

Opširnije...

U šalter sali Općine otvoren šalter za naplatu administrativnih taksi

19052017 1Nakon što je načelnik Samir Kamenjaković na Kolegiju Općinskog načelnika donio Odluku o proširenju blagajne Općine Živinice, u srijedu je otvoren šalter za naplatu općinske administrativne takse u šalter sali Općine Živinice.

Opširnije...

Obilježen Dan oslobođenja Općine Živinice

centralno spomen obiljezje 1U povodu 18. maja - Dana oslobođenja Općine Živinice, jučer je raznim aktivnostima svečano obilježen ovaj datum.

Opširnije...

Čestitka u povodu Dana oslobođenja Općine Živinice

zastava bihU povodu obilježavanja 18. maja - Dana oslobođenja Općine Živinice Općinski načelnik Samir Kamenjaković uputio je čestitku u kojoj stoji:

Opširnije...

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.