Info centar za mlade

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
INFORMACIJA
vijesti, oglasi, konkursi...
EDUKACIJA
trening, projekti, radionice...
ZAPOŠLJAVANJE
usluge, savjeti, pomoć, CV...
DOKUMENTI
zakon o mladima

katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Zvanično u rad puštena rasvjeta u MZ Litve, naselje Golubinjak

17022017 3Općinski načelnik Samir Kamenjaković sa svojim saradnicima zvanično je pustio u rad rasvjetu na području mjesne zajednice Litve, naselje Golubinjak.

Opširnije...

Održana hitna sjednica Kolegija Općinskog načelnika

kolegij 2Danas je u zgradi Općine Živinice Općinski načelnik Samir Kamenjaković održao hitnu sjednicu Kolegija Općinskog načelnika u proširenom sastavu. Kolegij je razmatrao jednu tačku dnevnog reda - Rješavanje problema blokirane deponije u Gornjoj Višći.

Opširnije...

Predstavnici Fondacije Bigmev u posjeti Općini Živinice

16022017 12Predstavnici Fondacije Bigmev posjetili su Općinskog načelnika Samira Kamenjakovića, a potom održali sastanak i sa predstavnicima Savjeta poslodavaca Općine Živinice.

Opširnije...

Prijem za “Tim mladih Crvenog križa Živinice”

16022017 8Općinski načelnik Samir Kamenjaković upriličio je svečani prijem za ekipu Crvenog križa Općine Živinice “Tim mladih CK Živinice”, povodom postignutog uspjeha na državnom takmičenju održanog u Mostaru iz pružanja prve pomoći gdje su postali Viceprvaci države BiH u pružanju prve pomoći.

Opširnije...

Održan Kolegij Općinskog vijeća

16022017 2Jučer je održan Kolegij Općinskog vijeća Živinice na kojem je utvrđen termin održavanja i dnevni red za treću redovnu sjednicu Općinskog vijeća, kao i termin za svečanu sjednicu povodom Dana nezavisnosti.

Opširnije...

Održana prva radionica sa novim članovima odbora Omladinske banke Živinice

15022017 0U zgradi Općine Živinice održan je sastanak predstavnika Fondacije Mozaik, koordinatora na projektu Omladinske banke ispred Općine Živinice i novih članova odbora Omladinske banke Živinice.

Opširnije...

Poziv mladim osobama sa područja Općine Živinice

InfoMladiZaMladePlakatNačelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković upriličit će sastanak sa mladim osobama sa područja Općine Živinice, a osnovni cilj sastanka će biti formiranje Savjeta mladih Općinskog načelnika. Opširnije...

Podjela markica-premija zdravstvenog osiguranja za 2017. godinu

markiceObavještavamo članove porodica poginulih, umrlih, nestalih boraca, umrlih ratnih vojnih invalida, ratne vojne invalide, dobitnike ratnog priznanja i odlikovanja i nezaposlene demobilisane borce da će Služba za boračko-invalidsku zaštitu i raseljene osobe Općine Živinice početi sa podjelom markica-prava na premiju zdravstvenog osiguranja, od ponedeljka, 20.02.2017. godine u vremenu od 11-14 sati, a podjela istih će trajati do 17.03.2017.godine.

Opširnije...

Stručno predavanja na temu “Rezidba i zaštita u voćarstvu”

zgrada opcineSlužba za lokalni ekonomski razvoj organizuje stručno predavanje na temu “Rezidba i zaštita u voćarstvu”. Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju ovom stručnom predavanju, koje će se održati dana 15.02.2017. godine, (srijeda), sa početkom u 11.00 sati, u II zgradi Općine Živinice ( “velika sala “).

Opširnije...

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.