projekti-1

Info centar za mlade

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
INFORMACIJA
vijesti, oglasi, konkursi...
EDUKACIJA
trening, projekti, radionice...
ZAPOŠLJAVANJE
usluge, savjeti, pomoć, CV...
DOKUMENTI
zakon o mladima

savjet3

sms-provjera

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

Javni poziv za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja

15122017 2 brightNakon što su Općinski načelnik Samir Kamenjaković i GOPA predstavništvo u BiH potpisali ugovor o saradnji i udruživanju finansijskih sredstava za projekat zapošljavanja mladih, danas je objavljen Javni poziv za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Opširnije...

Usvojen Budžet za 2018. godinu

budzet-latNa Godišnjoj sjednici Općinskog vijeća Živinice, dana 28.12.2017. godine usvojen je Budžet Općine Živinice za 2018. godinu i Odluka o izvršenju Budžeta uz amandmane koji su postali sastavni dio navedenih akata. Budžet Općine Živinice za 2018. godinu iznosi 23.069.786,00 KM. Opširnije...

Upriličen prijem povodom pravoslavnog Božića

10012018 3Povodom pravoslavnog praznika Božića, načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković upriličio je prigodan prijem za svoje sugrađane pravoslavne vjeroispovijesti.

Opširnije...

Izvršena provjera stepena jonizirajućeg zračenja u firmi “Reciklon BH” u Dubravama

10012018 20Načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković, u prisustvu inspektora Državne regulatorne agencije za radijacijsku i nuklearnu sigurnost, predstavnika Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona i predstavnicima građana Mjesne zajednice Dubrave Gornje, ponovo posjetio firmu “Reciklon BH” d.o.o. Sarajevo podružnica Tuzla, kako bi uradili inspekcijski nadzor i uzeli uzorke sa lokacije ove firme.

Opširnije...

Oglas za radna mjesta za projekat "Zdravlje i starenje"

08012017 0Načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković nedavno je, zajedno sa direktoricom ureda Švicarskog Crvenog križa u Bosni i Hercegovini i predstavnikom Crvenog križa Općine Živinice potpisao Ugovor za projekat “Zdravlje i starenje”.

Opširnije...

Čestitka Općinskog načelnika povodom pravoslavnog Božića

pravoslavni BozicNačelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković je u povodu blagdana pravoslavnog Božića uputio čestitku u kojoj stoji: Opširnije...

Podjela paketa socijalno ugroženim građanima u Općini Živinice

2Općinski načelnik Samir Kamenjaković danas je počeo sa podjelom paketa sa osnovnim životnim namirnicama socijalno ugroženim kategorijama stanovništva u Općini Živinice.
Naime, Načelnik Kamenjaković je i ove godine je obezbijedio oko 80 paketa sa osnovnim životnim namirnicama koje je počeo dijeliti danas, te je lično uručio 40 paketa građanima kojima je pomoć zaista potrebna, dok će drugih 40 paketa podijeliti u ponedjeljak.

Opširnije...

Održan radni sastanak sa predstavnicima „Dnevne gradske pijace“ Živinice

04012018 0Općinski načelnik Samir Kamenjaković jučer je održao radni sastanak sa predstavnicima „Dnevne gradske pijace“ Živinice. Tema sastanka bila je aktuelna problematika pijačnih radnika u Živinicama.

Opširnije...

Obilazak dežurnih službi u novogodišnjoj noći

31122017 3Načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković je u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe u Živinicama - Službu hitne medicinske pomoći, Policijsku stanicu, Vatrogasne jedinice i RTV Živinice.

Opširnije...

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.